Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

AI της Microsoft σπάει το ρεκόρ στο Pac-Man

*
Οι ερευνητές της Microsoft δημιούργησαν σε μια τεχνητή νοημοσύνη, η οποία "έσπασε" το maximum score στο Pac-Man του Atari 2600, κάτι το οποίο κανείς άνθρωπος δεν έχει καταφέρει τόσα χρόνια να πετύχει. H AI δημιουργήθηκε στη Maluuba με την εταιρεία να δοκιμάζει ένα νέο τύπο AI που ονομάζεται “reinforcement learning”, ο οποίος αφού συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και όλο των συνδυασμό αποφάσεων που μπορούν να παρθούν, πραγματοποιεί την ιδανικότερη επιλογή που μπορεί να επιτευχθεί την ανάλογη στιγμή. Στην περίπτωσή μας 150 ΑI συνέλεξαν όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού και στη συνέχεια κατάφεραν να επιτύχουν score 999,990. Εάν είστε περίεργοι να μάθετε πως συνέβη αυτό, απλά πατήστε το play στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*